Автор
Цвета Герчева

Добре дошли в моя дом: време е да открехнем завесата и да покажем живота на истинската жена

7 сутринта е и две момичета в два различни края на София започват деня си. И двете с усмивка. Пият кафе, правят си план за деня и знаят, че каквото и да се случи, всичко ще бъде наред просто защото на добрите момичета им се полага щастие. И в това и двете много си приличат. Но кое ги различава? И защо съм решила да ви разкажа за тях?

Ще бъда честна - просто защото напоследък намирам вдъхновение в силните, истински жени, които са взели в ръце живота си и го живеят достойно. И за да разберем рецептата им за успех, решихме да създадем един личен и женски проект, посветен на дома.

Така се роди "Добре дошли в моя дом" - специален блог, в който ще ви срещна с две вълнуващи жени. Ева Лъчезарова, която е журналист и лайфстайл редактор и Жени Божерянова - майка на 3 деца и горд "мениджър" на 5-членно домакинство, което, повярвайте ми, не се управлява лесно.

Вярвам в силата на жената, в мъдрите ѝ решения и в интуицията ѝ към живота. Затова в най-женския месец март стартираме "Добре дошли в моя дом" и без да си поставяме граници, надникваме в къщите на Ева и Жени, за да потърсим вдъхновение, идеи и съвети, които могат да ни бъдат истински полезни.

И знаете ли защо? Защото са проверени и работещи. И защото и двете момичета (за мен всички жени преди 60 са момичета) обещаха да споделят с нас емоцията от това да бъдеш стопанка на дом. От това как се справят с прането и сушенето, до това на каква точно температура държат бялото вино в хладилника, от идеите за интериора, до това защо никога не биха спестили пари за качествено оборудване в кухнята.

Но да поканиш някого в своя дом е проява на истинско приятелство. И понеже знам, съвсем скоро и вие ще ги почувствате близки, обещавам да им задам искрени и честни въпроси и да ги провокирам да ни потопят без притеснения в атмосферата на техните домове.

Няма да им спестя и въпросите за това кой е любимият им бранд за хладилник или пералня например и няма да пропусна да ги попитам какво биха направили, ако можеха сега веднага да преоборудват домовете си с нови шкафове и сушилня например.

Да, ние жените обичаме да мечтаем и имаме силата да заразяваме и останалите с мечтите ни. Внимавайте, понеже е опасно. Ако следите този блог, най-много накрая да решите да смените спешно пералнята си с нова. Понеже... за да пожелаеш нещо, трябва да го познаваш. Е, имаме няколко идеи с какви нови уреди можем да ви запознаем и какви интересни истории от домовете на момичетата ще ви разкажем. И така, завесата е открехната.

7 сутринта е и Ева пие първото си кафе. Да си представим, че сега стоим точно срещу нея и просто си бърборим за живота. Какво ни разказва тя? Четете в следващия ни материал.

(в материала има продуктово позициониране)