Автор
Христина Кирилова

Кейти Пери е бременна с второ бебе? (видео)

Кейти Пери е бременна с второ бебе? Това се чудят феновете на поп звездата от известно време насам, а преди няколко дни певицата още повече подхрани слуховете по време на концерт.

Припомняме ви, че тя вече е майка на момиченце, което роди преди малко повече от година. Но както знаем, зачеването след раждане е много по-лесно и е твърде вероятно мълвата за втора бременност при Кейт да се окаже абсолютна истина.

Освен че вече забелязваме малко коремче, което подсказва за очакване на бебе, самата певица намекна хубавата новина, като погали корема си сякаш в утробата ѝ расте малко човече. Това се случи по време на неин концерт в Лос Анджелис.

Предполага се, че Кейт е в началото на втората си бременност, тъй като фигурата ѝ изглежда чудесно, която бе подчертане в розова, вталена рокля от кадифе. Кадърът, който отразява как певицата подсказва новината, обиколи бързо социалните мрежи, а феновете ѝ са почти убедени, че второто бебе е на път.

Разбира се, има и скептици, които призоваха да не бъде разпространявани подобни слухове. Най-малкото, защото на никоя жена не би ѝ било приятно да чуе, че изглежда бременна, когато не е. Някои дори поднесоха извинения на певицата.

View post on Instagram
 

И при първата си бременност Кейт бе дискретна и издаде, че очаква бебе чак в средата на 9-те месеца. Но дали и този път е така, предстои скоро да разберем.

Четете още: Еха: Вижте как изглежда Дженифър Лорънс само седмица след раждането! (снимки)