Автор
Весела Георгиева

Как Уран определя съдбата ви според зодията?

Уран остава 7 години в един зодиакален знак. И е владетел на въздушния Водолей. Наричат го "планетата на поколенията". До 2026 г. Уран е в знака на Телец. И влияе върху това, което ценим като глобално общество и в самите себе си, а много от нас ще направят внезапни промени в живота си, пише Cosmopolitan. Вижте какво ще се случи с всеки знак...

Уран в Овен (1927-1935; 2010-2019)

Овенът е изцяло фокусиран върху себе си. И според специалистите, е съвсем обяснимо, че ерата на инфлуенсърите се по време на последния транзит на Уран през този знак. Родените, докато Уран е бил в Овен, са свързани са невероятни индивидуалисти.

Уран в Телец (1935-1942; 2019-2026)

Уран влезе в Телец през 2019 г. и в момента той променя нашите ценности и парична система. А това пък обяснява защо биткойнът и криптовалутата са актуални в момента. Телецът управлява материалното богатство, но също и природата, заобикалящото ни. И апелира за промяна и напредък за по-светло бъдеще. Хората, родени, докато Уран е в Телец, са склонни да възприемат уникален подход към това как печелят пари. Те също могат да бъдат фокусирани върху устойчивостта.



Уран в Близнаци (1942-1949)

Близнаците управляват комуникацията, така че Уран в този бъбрив въздушен знак може да доведе до някой, който променя и нарушава социалната норма и комуникацията с другите. За последно този транзит се е случил от 1941-1949 г. по време на Втората световна война. Хората, родени с Уран в Близнаци през 40-е, са имали основна роля в радикалните социални движения от 60-е.

Уран в Рак (1948-1956)

Ракът управлява традицията, дома и семейството. Уран в Рак дава „алтернативни“ възгледи в тези области. Към края на 50-е семейните роли започват да се поставят под въпрос, което води до движенията за равенство през 60-е и 70-е години.

Уран в Лъв (1955-1962)

Свободата на творчеството е в основата на този транзит и можем да благодарим на Уран в Лъв за подхранването на суровото самоизразяване, креативността и привилегиите от 1956-1962 г. Все пак има причина рокендролът да бъде популярен в този период! Не можете да поставите тази енергия в клетка! Хората, родени под този знак, са склонни да се бунтуват, ако се чувстват задушени творчески.



Уран в Дева (1961-1969)

Девата е свързана с нашето здраве, благополучие и рутина. Последният път, когато Уран е бил в Дева, е от 1961 до 1969 г., което съответства на популяризирането на алтернативното лечение, по-достъпното здравеопазване и решения за ежедневието. Възприемането на различен подход към здравето е естествено за родените, когато Уран е бил в Дева.

Уран във Везни (1968-1975)

Владеейки равенството, връзките, любовта и красотата, Уран във Везни иска да пренапише правилата на любовната игра. Погледнете последния път, когато Уран е бил във Везни от 1968-1975: този период от време е видял първото въстание за LGBTQ права, разширяването на правата за аборт в САЩ, нарастването на антивоенните движения и нормализирането на развода.

Уран в Скорпион (1974-1981)

Сексуалността, невидимото, изследванията и кризите са под знака на Скорпиона. Родените по времето на този транзит между 1974-1981 г. вероятно се стремят да променят света въз основа на собствения си интензивен опит. Последният път, когато Уран беше в Скорпион, беше изключително предизвикателен транзит, който видя началото на епидемията от ХИВ/СПИН, която доведе до ужасна и трагична загуба на живот и отчаяна нужда от изследвания и научни постижения.

Уран в Стрелец (1981-1988)

Няма ограничение на вярванията, философията и мисълта, когато става въпрос за това разположение на Уран. Родените между 1981-1988 г. имат Уран в Стрелец в рождената си карта и за тях е естествено да отхвърлят остарелите начини на мислене. Можете да видите този манифест при по-възрастните, които са променили толкова много обществени норми.



Уран в Козирог (1988-1996)


Уран в Козирог се е появил от 1988 до 1996 г. и неговото влияние е очевидно в поколението, родено под този транзит. Те имат силна нужда от пълна промяна, нарушаване и реформиране на традициите и остарелите структури. Можете да видите това като отхвърляне на нормалния работен ден от 9 до 5 и приемане на прогресивни идеали.

Уран във Водолей (1995-2003)

Уран управлява знака Водолей, така че по време на този транзит могат да се появят иновации и напредък в технологиите и хуманитаризма. Хората, родени между 1995-2003 г., имат в класациите си Уран във Водолей и не могат да си спомнят свят без интернет. Те също са склонни да имат по-прогресивни и революционни ценности, центрирани около това, което е най-доброто за колектива – помислете за Грета Тунберг например.

Уран в Риби (2003-2011)

Рибите управляват творчеството, духовността, психичното здраве и състраданието. По време на този транзит дискусиите за алтернативно психическо и духовно изцеление станаха по-важни и по-малко табу. Родените с Уран в Риби са естествено позиционирани да правят радикални промени в тези области на живота.