Цирк в ‘’Ергенът’’ - участничка си свали бельото пред всички, друга се оказа сгодена

Риалити шоуто "Ергенът" продължава да завихря различни скандали, които предизвикват стотици коментари в социалните мрежи.

Този път разприте бяха продиктуван от поведението на една от участничките - Благовеста. Тя реши емонстративно реши да сподели своето бельо с Виктор Стоянов. Това се случи, докато двамата разговаряха насаме в градината на имението.

View post on Instagram
 

Това не е първият чифт бельо, който Виктор получава в предаването. Първата, която му прави такъв "подарък" е Габриела, която му даде кутия с нейно бельо.

Това се превърна в повод и за последвалия скандал между участничките. Част от тях в, лицето на Людмила и Теодора, бяха изключително възмутени от постъпката на Блага и не успяха да прикрият чувствата си. Теодора директно каза в очите на Благовеста, че това, което е направи е грозна постъпка. Благовеста пък бе раздирана от противоречиви чувства дали е постъпила правилно, давайки гащичките си на Виктор.

View post on Instagram
 


В скандала се включи и психоложката Александра, която се опита да защити Благовеста от нападките на останалите участнички. Всички са учудени от реакцията на психоложката, която започва да крещи и напада с думи Теодора. Диалогът между Александра и Теодора бе невъзможен.

Габи, която в последния епизод напусна шоуто, пък сподели изненадващата новина, че вече е сгодена. Тя даде интервю след края на предаването, в което сподели, че голямата любов я чака отвън буквално, защото вече се е сгодила.

Тя добави, че Виктор е страхотен джентълмен, но може би е свикнал да е изключително свалян, много да го ухажват, да му правят комплименти, а пък самата тя е свикнала така за себе си.

View post on Instagram
 

"В началото помислих, че ще изкукуригам там, защото не съм свикнала да живея с толкова много хора. Всичко ме дразнеше, но после пък не исках да си тръгвам. Свикнах с момичетата, с екипа и с режима, който беше доста суров. Ставахме в 8, а снимките бяха до 2-3 през нощта", разказа Габи.

Според нея е важно, когато погледнеш един мъж, да си представиш бъдещето с него. Той трябва да е по-улегнал от жената, за да може да я балансира.

"Харесвам корекциите по тялото, аз самата също имам. Важното е жената да бъде самоуверена. Да е женствена, елегантна и егоцентрична", добави Габриела, която учи лесно езици и знае английски, хърватски и китайски.