SMS от новото гадже на Ким Кардашиян към Кание Уест: В леглото съм с жена ти (снимка)

Пийт Дейвидсън, новата любов на разведената Ким Кардашиян, за пръв път отговори на десетките нападки на Кание Уест в мрежата. Откакто светът научи за връзката между комика и бившата съпруга на рапъра, той буквално полудя и заля социалните мрежи с всякакви колажи, нападки, подигравки и дори заплахи към Пийт.

Комикът досега запазваше мълчание и единствено е отговарял на Кание на лични съобщения с молба двамата да се помирят и дори да бъдат приятели. Уест обаче е твърдо решен да си върне Ким и мисълта, че Пийт я е отмъкнал, сякаш го вбесява. Ето защо, след като е станало ясно, че рапърът няма да промени отношението си, гаджето на Ким реши да му отвърне подобаващо с изречението "В леглото съм с жена ти", придружено от пикантно селфи от спалнята:

View post on Instagram
 

Оказва се обаче, че откровението на Пийт е било провокирано от въпрос на Кание. Дейвидсън е започнал чата със следното съобщение:

"Може ли да се успокоиш за малко? Не може да продължава повече така. Ким е най-добрата майка, която съм срещал някога. Всичко, което прави за децата ви е просто невероятно, а ти си истински късметлия, че точно тя е майка на децата ти. Реших, че не мога да ти позволя да продължаваш да се държиш с нас по този начин и няма да мълча повече. По дяволите, порасни!"

На това съобщение Кание е попитал къде е Пийт сега, което провокирало комика да каже болезненото за рапъра изречение: "В леглото с жена ти".

View post on Instagram
 

Макар и желанието на Дейвидсън да е било помиряване, разговорът му с Кание продължава в агресивна посока и заплахи за физическа саморазправа.

Четете още: Eто кого е изместил Виктор за главната роля в 'Ергенът'!