Автор
Весела Георгиева

Писател, хип-хоп певица и фармацевт - какво работят красавиците от 'Ергенът'

Хинотерапевт, певица, коуч и бъдещ комедиант - това са само част от професиите, които участничките в "Ергенът" упражняват в живота.

Вечно усмихнатата Алекс е психолог и хипнотерапевт, занимава се с арт терапия и регресии.

View post on Instagram
 

Ния-Косара е завършила Националното музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“. Признава, че не се занимава професионално с музика, защото не иска да става роб на комерсиалното. В момента работи като PR и модел за моден бранд.

Габриела Петрова, която скоро напусна риалито, е дизайнер на рокли. „Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша много добре“, споделя тя.

Зорница Господинова е инвеститор и предприемач, а от една година има лиценз за капитан на кораб. Има своя модна марка, пише "Стандарт".

Марта Желязкова се е посветила на изкуството. Тя е била балерина, работила е като модел, а сега се занимава с рисуване.

Людмила също се занимава с мода.

View post on Instagram
 


Дениз Хайрула е модел и инфлуенсър. Участвала е в едни от най-известните конкурси за красота. През 2018 г. става първа подгласничка на „Мис Плеймейт“.

Венета Костова е фармацевт по образование, което обяснява и работата й като търговски представител в компания за пробиотици. Освен това е коуч и актриса.

Ева Георгиева - EVA е певица, актриса, модел и инфлуенсър. Интересува се от астрология и нумерология, и за всяко решение в живота си се допитва до Вселената.

Теодора Калинина е татуист и диджей. По образование е... зъболекар. Любовта към татусите и музиката идва от времето, когато е живяла в Мексико.

View post on Instagram
 


Гергана Стаменова е завършила е УНСС със специалност „Публична администрация“, но се занимава с музика. тя си пада по хип-хоп и е позната в тези среди с артистичния псевдоним STAMENOWA.

View post on Instagram
 

Блага, с псевдоним Бонбонова, е плеймейтка и модел. Обича пътешествията и кучетата.

Притеснителната Елвира се занимава с писане и мечтата й е да издаде книга. Дори е измислила заглавие – „Скандалната девица“.

View post on Instagram
 

Виктория Капитонова е инфлуенсър и кулинар.