Внучката на Царя събира родителите си. Причина за вълнуващата среща е...

Дългоочакваната сватба на най-голямата внучка на цар Симеон Втори - Мафалда, и нейния приятел Марк Абуслейман, наближава. Двамата са в трескава подготовка на тържеството, но има едно нещо, което прави очакването на събитието още по-вълнуващо за тях.

View post on Instagram
 

На 28 май тази година Мафалда ще каже "Да" на любимия си не къде и да е, а в Палма де Майорка - на същото място, където преди 30 години баща ѝ - княз Кирил, и майка ѝ - княгиня Росарио, са се врекли един на друг.

Росарио Надал

По-интересното е, че събитието събира разведените ѝ родители за първи път от дълго време насам. Росарио Надал е родена именно там, а Кирил има къща на острова.

Князът и княгинята се разделиха преди повече от 9 години, след 20-годишен брак. Днес всеки от тях дели живота си с нов партньор. И макар и да се срещат твърде рядко, бившата двойка поддържа топли отношения.

Принц Кирил

Тържеството и за тях ще бъде вълнуващо, тъй като на 28 май ще се съберат отново заедно на същото място, на което са минали под венчилото, този път заради дъщеря си.

Надяваме се островът и сватбата този път да носят по-добра поличба, коментират испанските медии. Мафалда не се страхува от суеверия и очаква с нетърпение да се омъжи за избраника си.

Титлиге също не са сред нещата, които могат да я изкушат. Няма и нужда, разбира се. Дори не се бори за титла, няма и нужда, разбира се. Ако иска такава, то тя ще е да оглави като княгиня класацията на „Билборд“. Само преди няколко месеца Мафалда издаде Decir Adios - първия си сингъл на испански, неин майчин език.

Мафалда привлече вниманието към себе си през 2018 г., като пусна свои авторски песни. 27-годишната млада дама, изявяваща се като певица и композитор, живее в Испания, Мадрид, след като се мести от родния си Лондон. Учила е във Френския лицей в британската столица. Интересен факт е, че е кръстена на по-малката сестра на Царицата-майка – Принцеса Мафалда Савойска.

View post on Instagram
 


Избраникът на Мафалда - Марк, също не е случаен. Мъжът, спечелил сърцето ѝ, също е роден в Лондон. Той е британски финансист от ливански произход. Син е на известния политик Камил Абуслейман, който беше министър на труда на Ливан.

Любовта между Малфада и Марк пламва в Лондон, където се запознават. Не след дълго влюбената двойка заминава за Бостън. Там Мафалда и Марк продължават университетското си обучение, като внучката на Симеон Сакскобурготски записва в престижния музикален колеж Бъркли, а Марк учи компютърно инженерство в Харвард.

Докото живее в Лондон, Мафалда активно се включва и ангажира в различни благотворителни акции, насочени към България. Тя заедно със своята сестра Олимпия подпомагат със собствена инициатива акцията по набиране на средства за построяването на Българската чешмичка в лондонския Кенсингтън Гардънс, дар от българската общност на лондончани в Олимпийската 2015 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Внучката на Симеон Сакскобурготска възбуди мрежата с доста секси прозрачен тоалет