Автор
Весела Георгиева

Има ли срок любовта? И дали е прав Бегбеде като казва, че тя трае точно 3 години?

Има ли срок любовта? Как има двойки, които живеят заедно десетилетия, а други се разделят още преди да се е появило на бял свят детето им? Задаваме си този въпрос след като през последната една година три звездни двойки сложиха точка на отношенията си.

Казват, че всяко хубаво нещо си има начало и край. Но на нас все ни се иска краят да дойде, когато смъртта ни раздели. Поне така се е случвало с нашите баби и дядовци. А сега любовта си отива още преди детето да е проходило!

Спомням си един цитат от книгата на Мира Добрева - "Столетниците":

"Един мъж трябва да държи жената високо! Като на трон да я качи. И тогава ще живеят хубаво, тя няма да линее. „Тъжна жена – тъжно село“, викат хората. Тъжната жена не може да накара един мъж да бъде весел. И на нея не й е хубаво, ама и на мъжа не му е хубаво. Ако жената не е добре, семейството не е добре. Разбери, от жената всичко иде, от нея зависи. А за да прави тя нещата, както си му е редът, трябва да чувства обич. Моят мъж никога не ма е подценявал, не ми е казвал: „Абе, ти пък какво знаеш, кой та пита тебе!” Напротив, ще ми рече: „Лено, ти по-добре знаеш, ти повече помниш, ти по-хубаво разказваш...” Царица бях аз в този живот, царица! Мъжът ми като писано яйце ме гледаше. Косъм не даваше да ми падне от главата. Бог да го прости! От него ми е останало все да се смея – постоянно си правехме шегички, закачахме се, разказвахме си вицове... Така лесно ни минаваха дните – без много разправии. Е, дотягало ми е и на мене, не мога да си кривя душата, ама ти чувстваш, че те обича, дори да те засегне, и тогава бързо му прощаваш!", казва баба Еленка от Свиленград.

А сега какво е - тя се разхожда с приятелки в Дубай, той пие с "приятели", връзките отворени, ама толкова отворени, че чак течение става. И ето го резултатът.

Разбира се, ще ме оборите, че когато става въпрос за "различия в характерите", нищо не може да се направи.

И тук се сещам за любимата си книга на Фредерик Бегбеде "Любовта трае три години". Какъв пророк, а!

Алекс и Дани: "развод ми дай" след 5 години заедно

Това бе причината, която Алекс и Дани Петканови, най-известното блогърско семейство у нас, изтъкна за раздялата си - несходство в характерите. След петгодишни отношения. Луда сватба, още по-луд, изпълнен с възходи и падения брак, прекрасно дете, общи корекции на носове и общи планове за бъдещето. Доста се изписа за това несходство в медиите. Някои коментираха, че Алекс и Дани не могат да разделят сметките от блогърските си изяви, че имало изневери... Факт е, че в едни такива отношения истината винаги има две страни. А понякога дори те не са наясно какво точно им се случва. Но е факт и раздялата.

View post on Instagram
 

Народът казва, че щастието обича тишината. Дали не е прав?

Ние обаче сме възхитени от това, което Дани и Алекс направиха, публикувайки общ пост в социалните мрежи.

„В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната – различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг“, написа бившата на Даниел – Лудия репортер.

И двамата споделиха, че синът им остава най-важният човек за тях и те ще продължат да се грижат заедно за него...

„Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов“.

Обикновено децата са тези, които страдат най-много, когато любовта си "отиде"...

Джулиана Гани и Илиян Найденов: разводът дойде след почти три години

Джулиана Гани изненада всички взривявайки социалните мрежи с новината, че се развежда с Илиян, заради изневяра. Това се случи на втората година от отношенията им.

View post on Instagram
 

"Илиян наистина ме предаде, страшен подлец. Той си е писал с други жени и ги е канил в нашето легло, докато аз съм в чужбина", коментира наранена блондинката.

И сподели, че е нормално да се чувства разочарована и тъжна, но "животът не свършва, а продължава. Аз съм на 30 и вярвам, че най-хубавото предстои".

View post on Instagram
 

Относно сина им Давид Джулката заяви: "Ще се разведа и ще си взема детето. Той не заслужава нищо. Аз много обичам сина си и ще му дам всичко, което мога. Давид ще бъде много гледан, но не мога да простя на такъв подъл човек".

Според запознати, семейството ще трябва да дели доста общи притежания. Неотдавна те са закупили заедно апартамент в София, който още не е получил акт 16. Илиян пък инвестирал над 200 000 лева от парите им в новата си луксозна фитнес зала, която отворил в Монтана, пише Flagman. Двамата имаха и общ бизнес с хранителни добавки.

През 2019 г. Гани преживя първия си развод - тогава плеймейтката се раздели официално с първия си мъж Станимир Ташев, когото обяви за мързеливец и използвач.

Златка Райкова и Благой Георгиев: каляската стана тиква след третата година

Имаше любов, общи постове, пътувания на романтични места... Той позираше с дрехи от нейната марка. Имат и общо дете - Благой-младши. Но вече нямат общи снимки в профила на Благо и не се следват в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Днес така става ясно, че някой вече не се среща с друг. Почти като едно време. Само че днес мегданът са Фейсбук и Инстаграм. По тях се познава имате ли връзка, нямате ли, разделени ли сте, отворени ли сте, затворени ли...

Всъщност това е поредната приключила безславно връзка за бившия футболист. Преди това той бе женен за гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца, а след това имаше връзка с Есмер, от която също има син.

Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник Благой-младши.

Симона Загорова и Дани Милушев: той дори не беше на кръщенето на дъщеричката си

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането й. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея", заяви Симона пред камерата на Би Ти Ви.

View post on Instagram
 

Симона и Дани бяха заедно около година. Говореше се упорито, че Глория не харесвала зетя си. И ето че към днешна дата той вече не е част от общата картинка.

За малката, прекрасна Галина се грижат майка й и баба й. Таткото не присъства дори на кръщенето и рождения й ден. не бил поканен...

Диляна Попова и Асен Блатечки - любов като на кино - цели 10 години

След почти 10 години любов (което си е направо рекорд предвид предишните няколко двойки), скандали, раздели и събирания, Асен и Диляна днес май вече не са заедно. И този път май е завинаги. Защото става въпрос за жестока и болезнена изневяра. И може би не една... Така се говори. Защото нито Диляна, нита Асен са коментирали ситуацията. И едва ли ще го направят.

View post on Instagram
 

"Асен е огорчил и наранил много Диляна. Срещал се е тайно с няколко момичета, повечето от които са на годините на дъщеря му Катерина“, разкриват приятелки на доскорошната му любима. Тя научила по възможно най-шокиращия начин за похожденията на 50-годишния баща на детето си. Младо момиче, което Блатечки вкарал в леглото си, успяло да хакне мобилния му телефон и да извади негова кореспонденция с още три други мацки, също като нея чувствително по-млади.

View post on Instagram
 

Измамената девойка, която мислела, че единствена е удостоена с титлата „любовница на Асен Блатечки“, решила, че най-гадният начин да му го върне, е да изпрати всичко на официалната му половинка.