Ивайла Бакалова показа бременно коремче. Чака ли бебе?

Ивайла Бакалова се появи под ръка с половинката си Веселин Денков на сватбата на колежката си Роси Черногорова. Присъстващите обаче бяха привлечени не толкова от нейното безспорно очарование, колкото от нетипичната ѝ до този момент закръглена форма в коремната област.

Изпъкналото коремче предизвика шушукания в публичното пространство, че моделката е бременна, защото не изглежда най-логично да е качила някое килце точно в тази област, пише „Телеграф“.

Забележимата промяна във външния вид на винаги очарователната Мис България 2001 веднага бе забелязана от гостите на събитието. Самата тя обаче не коментира дали наистина чака бебе.

На празненството 40-годишната брюнетка бе заложила на дълга черна, прилепнала по тялото, рокля, която ясно подчертаваше извивките ѝ.

Ивайла Бакалова е майка на 19-годишна дъщеря, Рая, плод на любовта ѝ с Румен Гайтански - Вълка. Рая Гайтанска завърши средното си образование миналата година, а събитието беше отбелязано с грандиозен бал в заведението на актуалната половинка на моделката Веселин Денков.

Денков и Бакалова делят един покрив от няколко години, през което време връзката им според близки преминала през редица изпитания. Весо Брадата, както е прякорът на бизнесмена, бе задържан през 2020 г. и до днес е с гривна за проследяване и мярка домашен арест.

View post on Instagram
 


Бакалова пък се превърна в най-ревностния защитник на любимия си и премина през всичко само да извади доказателства за неговото оневиняване. Според слуховете двамата се обичат толкова много, че са готови да скрепят връзката си с общо дете.

Четете още: Бившият на Благовеста Бонбонова я оставил заради казахстанка