Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, април ще сбъдне най-голямата ви мечта

Скъпи Овни, промяната е на хоризонта. За април се очертават приятни и задоволителни развития. Влиянията, които по някакъв начин ви задържаха и ви пречеха преди, вече са към своя край. За да преодолеете всичко по-успешно, гледайте напред, не се връщайте в миналото. Постепенно се придвижвате към пълна стабилност, най-накрая започвате да контролирате всички събития.
Отброяването започна. По-рано, отколкото сте си мислили, ще имате шанс да направите нещо конструктивно по отношение на различните планове, които сте кроили през последните няколко месеца. Всичко, от което се нуждаете, за да превърнете мечтата си в реалност, е подходяща възможност, решителност и най-важното – знак за подкрепа и сътрудничество от конкретен човек.

Още през първата десетдневка на месеца ще почувствате прилив на сила и енергия. Семейството и близкият кръг ще ви вдъхновят да действате. Звездите ви съветват да се вслушате в интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате причина да бъдете по-уверени във финансовите си перспективи. Допълнителен приток на пари е възможен в самия край на април. Разпределете добре финансите си и ако можете да започнете да спестявате.

На работното място не отлагайте задълженията си и не се забърквайте в офис клюки. Средата на месеца се характеризира със спадане на напрежението. Ще имате повече свободно време, което можете да отделите за общуване с приятни хора или почивка. През този период трябва да планирате срещи или пътувания. През месеца обърнете внимание и на здравето си: честите настинки, главоболие или проблеми със съня могат да бъдат предвестници на изтощение на тялото и липса на витамини.

Април е спокоен месец в любовната сфера. На обвързаните Овни ще донесе положителна енергия. Прекарвайте колкото се може повече време с любимия човек – това дава сили и помага да се справите със стреса. При свободните представители на знака вашият любовен живот може да започне да се фокусира повече върху съвместимостта, а не върху химията.