Ново 20: Петканова искала второ дете от Дани, но получила развод

За крах в отношенията между Александра и Даниел Петканови се говореше месеци преди двамата да съобщят официално, че се развеждат. Двойката никога не е прикривала проблемите във връзката си и цяла България знаеше, че неведнъж са преживели тежки периоди.

Дълго време се говореше, че причината за раздялата отново е изневяра на Алекс и че тя си има нов любим, но изненадващо се оказа, че Даниел е бил инициатор за края на брака им. Дали той е открил любовта в лицето на продавачка, каквито се слуховете, не е известно, но се знае, че разводът е следствие от появата на трети човек.

View post on Instagram
 

За момента и двамата не издават каква е конкретната причина и кой се е появил в живота им. Алекс обаче не е имала планове да се разделя с Лудия репортер и дори е искала да има второ дете от него. Вместо това, той ѝ съобщил, че категорично не желае да бъдат заедно повече.

Петканова недоумявала как се е стигнало до развод, при положение, че му споделила за желанието си да създадат втори наследник. Междувременно тя споделя щастливи кадри с единствения им син Габриел и от социалните ѝ мрежи стана ясно, че е прекарала уикенда с него в компанията на приятелско семейство извън столицата.

View post on Instagram
 

Четете още: Хванаха Деница от "Ергенът" в скандална лъжа