На 85 г.: Силвио Берлускони се ожени символично за 53 г. по-млада от него депутатка!

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони за пореден път шокира италианското общество.

85-годишният милиардер се ожени за трети път, а сега дамата на сърцето му е с цели 53 години по-млада от него. Тя се казва Марта Фашина и е депутат от партията на Берлускони - "Форца Италия".

View post on Instagram
 

32-годишната Марта измести предишната годеница на милиардера Франческа Паскале, която беше по-млада от него с 49 г. Италианските медии споделиха и любопитната новина, че Фашина дори си е татуирала инициалите на своя възлюбен. Блондинката бе избрана за депутат от „Форца Италия” през 2018 г.

Петте деца на Берлускони обаче бяха категорично против поредното му бракосъчетание и за това сватбата с Марта Фашина всъщност бе символична и двамата не са сключили граждански брак.

View post on Instagram
 


Все пак Силвио и възлюбената му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството присъстваха 60 гости, предимно приближени на политика. От децата му липсвал само най-големият син, който обяснил отсъствието си със страх да не се зарази с коронавирус, пише novini.bg

View post on Instagram
 

До последно сватбената церемония била под въпрос, защото повечето приятели на Берлускони го убеждавали, че заради войната в Украйна тържеството ще се приеме като "пир по време на чума".

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, след като веднъж вече сватбата била отложена.