Автор
Христина Кирилова

Уау! Емилия стана на 40 и показа невероятната си трансформация (снимки)

Вчера фолкдивата Емилия стана точно на 40 и както повелява традицията, не отбеляза празника с купон. Вместо това, тя показа голяма част от поздравленията, които е получила от приятели и колеги от фолка. Някои от почитателите ѝ пък споделиха снимки от старите ленти, които показват колко голяма е трансформацията ѝ през годините.

Припомняме ви, че Емилия получи най-хубавия подарък от съдбата, а именно раждането на третото ѝ дете, Жоржина, която се появи на бял свят преди близо месец. Фолкдивата получи безброй поздравления за празника и от феновете на покойния Денис Теофиков. Тя най-накрая пусна последния си дует с него преди 10 дни и песента "Пак ще се брои" натрупа рекорден брой гледа. Парчето беше чакано с месеци от феновете на Денис, когото никога няма да забравят.

Емилия не сподели как е посрещнала 40-ия си рожден ден със семейството си, но беше щедра откъм сторита с поздравления от колегите ѝ. Не е тайна, че тя е много уважаван изпълнител, дори не само от попфолк гилдията. Към честитките се присъедини и естрадната легенда Йорданка Христова.

Четете още: Златка изгони Благо, приюти новото си гадже