Автор
Христина Кирилова

Съсипаха от подигравки Людмила от "Ергенът", вижте защо

Несъмнено борбата за сърцето на Виктор Стоянов става все по-ожесточена, а конкурентките са все по-враждебно настроени. Скандалите вече са налице във всеки епизод и като че ли се задълбочават.

Ако следите редовно "Ергенът", със сигурност сте забелязали, че една от участничките е особено критична към останалите и това несъмнено е Людмила, чийто коментари преобладават в почти целите епизоди. Тя е изключително негативно настроена към някои от съперниците си, най-вече към Бонбонова, но въпреки че е с меко казано високо самочувствие и е убедена, че е най-подходяща за Виктор, зрителите определено не споделят мнението ѝ.

Дори напротив, през последните дни тя е обект на искрени подигравки в мрежата, след като беше на така мечтаната от нея среща. Двамата с Виктор споделиха романтична вечеря, по време на която Людмила реши, че ще впусне широката си усмивка в действие, за да спечели симпатиите му. Но по-скоро изглеждаше нелепо и зрителите на шоуто забелязаха, че "чаровната" ѝ усмивка, всъщност би трябвало по-скоро да е изплашила Виктор. Ето защо в мрежата заваляха различни колажи от срещата ѝ с Ергенът:

Зрителите са също толкова жестоки и в коментарите си, като някои от тях гласят:

"Людмила ,освен че е завистлива и злобна е много неприятна личност. Интригантка е. Знаете ли защо Виктор я целуна в началото. Защото я чу на коктейла да разказва как той я питал какво е италианската целувка, а после не я е целунал. За да не го излага пред другите жени я дръпна настрани и целуна от хорски срам е точното определение. Тя като си повярва се ухили до оголване на венеца. Ще изплаши децата вече няма баба Яга с Люса ще ги плашим. По принцип усмивката би трябвало да краси човека, дефакто в случая е точно обратното".

„Проблемът на повечето мацки вътре е, че просто не са разбрали къде влизат. Това е ТВ шоу. Не агенция за запознанства. И ергенът не в шоуто за да се жени, а за да забавлява публиката. В реалния живот 2/3 от въпросните девойки нямаше да бъдат дори поканени на кафе от Виктор. А вътре са ухажвани, изслушвани, целувани.... И това ги (п)обърка. Всяка, която бе целуната насаме, се помисли за различна и специална, повярва си, че е Избраната. И... забравиха, че са в шоу. Шоу, надзиравано от сценаристи и режисьори, с внимателно планирани срещи и планирани целувки, за да бъде интересно и вълнуващо за зрителите", смята почитателка на "Ергенът".

Четете още: Ексклузивно: Бонбонова проговори за раздялата на Коцето и Райна