Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през април ще получите власт и нови възможности в любовта

Скъпи Лъвове, април е изпълнен със синхрон, мистика и магия, докато Слънцето пътува през Овен, осветявайки сектора на вашата натална карта, който управлява духовността. Свързването с Вселената трябва да бъде приоритет в този момент, особено когато новолунието се проявява на небето на 1 април.

В кариерата бихте могли да направите пробив, ако се мобилизирате и не пропуснете някои предоставящи ви се възможности. Ще имате стимул да продължите напред и да спечелите някои убедителни победи. Възможно е разширяване на съвместни бизнес проекти. Съгласете се на лидерска позиция, само ако сте убедени в своите силни страни, качества и способности. Някои представители на знака ще поемат по съвсем различен път на развитие от досегашния. Ограничете напомпаното самочувствие и дръжте под контрол емоционално-чувствената импулсивност. За да успеете, ще ви трябват артистичност, дипломатичност, гъвкавост, постоянство, както и малко хитрост и да пуснете също в действие природния си чар. Често ще ви обзема силен прилив на вдъхновение.

Здравето може да поднесе неприятни изненади, но бързо ще се възстановите, ако вземете навременни и правилни мерки. Когато стане напрегната работната обстановка, по-добре си вземете няколко дни почивка, релаксирайте, пътувайте, забавлявайте се и ще възстановите бързо силите си.

Любовното дуо Венера-Марс продължава известно време да преминава през вашия осми слънчев дом, предоставяйки последен шанс да се сближите с партньора си и да уредите отношенията си, както и финансови въпроси. Повечето Лъвове ще се радват на стабилен семеен живот. Приемете всички възможности на брака като голяма благословия. За необвързаните се предвиждат положителни промени в областта на партньорството, но съпровождани и от противоречиви тенденции.