Почина светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, без въобще да дойде в съзнание. Това се е случило днес в 6:30 в столичната болница „Света Анна”, където бе настанен в изключително тежко състояние през февруари. Тогава говорителят на болницата Антон Луков съобщи, че има сериозна опасност за живота му заради тежката черепно-мозъчна травма. След няколко операции Денди бе приведен в медикаментозна кома. От болницата винаги са казвали, че шансовете да оцелее не са големи.

На 17 февруари т.г. Денди бе намерен в безсъзнание в апартамента си. Предположенията бяха, че е бил пребит и полицията разследва опит за убийство. По-късно се появи и версията, че, опиянен, е паднал няколко пъти и се е наранил. Денди е роден в град Станке Димитров. Семейството му се премества в Перник (където отраства), после в София.

През 1988 г. завършва специалностите „Културология“ и „Българска филология“ в Софийския университет „Климент Охридски“. оди рубрики – както модни, така и светски, за български издания. Заради своята популярност участва в редица предавания – „Сблъсък“, „Искрено и лично“, „Вот на доверие“ и други.През 2006 г. участва в предаването „Вип Брадър“; отново влиза в него и се класира на 3-то място през 2013 г. Остана завинаги на 58 години.