Автор
Весела Георгиева

Бившият на Джулиана Гани: Тя е виждала два пъти Давид за времето, в което сме разделени!

Илиян Найденов, бившата половинка на Джулиана Гани, сподели, че не е искал издръжка от нея, но тя се постановява от съда.

В момента двамата родители на малкия Давид са в процедура на развод, а в медиите постоянно се появяват коментари от двете страни. Гани и Илиян се бракуваха в края на 2019 г., през 2020-а се роди синът им.

View post on Instagram
 

В интервю за "Уикенд" Найденов разкри, че няма нова половинка. "Нямам търпение да се разтрогне бракът ни, а мисля, че и Джулиана. В моя живот най-важното е синът ни Давид."

"Тя два пъти е виждала Давид, откакто ескалира в медиите нашата раздяла. Никога и по никакъв начин не съм я възпрял да се среща с детето си. Можеше да дойде, когато реши, по всяко време на денонощието. Единственото ми условие към нея беше да вижда сина ни само вкъщи, за да не се нарушава неговата рутина, начина му на живот. Исках да съм спокоен, че няма да се случат разни мелодрами, опити да ми отнемат детето и т.н. Никакви опити за финансово подпомагане на Давид от страна на Джулиана не е имало през тези месеци."

View post on Instagram
 

Найденов отрича и да е отвеждал детето в Монтана. "И в момента сме в София, Давид живее в столицата, откакто е роден. Той продължава да ходи и в частната детска ясла, която посещаваше още преди започването на цялата мелодрама с раздялата ни с Джулиана. През уикендите двамата със сина ми ходим в родната ми Монтана. Там е семейството ми, а имам и бизнес в града. Заявявам категорично, че през четирите месеца никога не съм възпрепятствал Джулиана да вижда детето!"

Илиян обяснява, че с Давид живеят в ново жилище, а след "2 години ще бъдат готови и двете жилища, които съм закупил за мен и детето".

View post on Instagram
 

"Във всички твърдения на Джулиана за нашата раздяла и връзката ни преди това - относно финансовите отношения, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, ако не бяхме стигнали до споразумение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни отношения с други жени. Не моя изневяра е причината да се разделим."