Автор
Цвета Герчева

Вкусният Великден на 2022-ра: Masterhacks или малките тайни в света на големите шеф готвачи

Първи април е, но никак не на шега ние стартираме един вкусен проект, който се оказа естественото продължение на нашия ежегоден великденски кулинарен маратон, който организираме с куп популярни и доказали се имена в областта на кулинарията.

Това, което вие трябва да знаете е, че ние вярваме в силата на добрата храна. И затова създадохме Masterhacks "Един съвет от мен" - защото знаем колко са важни малките тайни в готвенето, в подбора на продукти, в отношението и в правилното съотношение между желание, рецепта и време.

В дните преди Великден, когато всички сякаш имаме повече часове за семейството, свободни следобеди, за да приготвим перфектния козунак и агнешко печено с хрупкава коричка или да боядисаме яйцата по най-нестандартния начин, ние стартираме специалното издание на "Един съвет от мен", посветено на Великден.

Защото знаем, че Великден означава обич, грижа и изкушаващ аромат. И любимите хора около масата. Но с какво да ги изненадаме? Нещо ново и нестандартно, заедно с традиционните хапвания? Нещо, което ще бъде перфектно за пролетта? Кое е то?

Създадохме "Един съвет от мен" и неговото великденско издание, специално за да отговорим на тези въпроси.

В този проект си партнираме с Philadelphia, AEG и President.

И когато говорим за съвети и тайни трикове, трябва да се допитаме до най-добрите. В този проект се включва шеф Севда Димитрова, това цветно момиче, което може да ви изненада с толкова нетрадиционни и перфектно изпипани рецепти, че понякога дори и аз си казвам - това не мога да го направя. После опитвам, оказва се, че е лесно и страхотно вкусно.

Доминик Мариот пък е топ чаен експерт. В света на блендите и вкусовете, ароматите и консистенцията, той няма равен. И повярвайте ми - има какво да се научи от него.

Шеф Никола Симеонов и Шеф Ивайло Петков ще повдигнат завесата пред някои дълбоко пазени тайни в кухнята. Защо им се доверяваме ли? Защото и двамата са толкова влюбени в готвенето, че буквално ни уплашиха с перфекционизма си. И не само. Те са от шефовете, които не се притесняват да разкрият своите тайни.

И така - остават само няколко седмици до дните, в които у дома ще ухае на козунак. Следете нашия проект, в който се включвам със скромен принос и аз, за да ви споделя някои мои открития в света на кулинарията.

Обратното броене започва, а светът ви ще бъде по-вкусен и пълен с кулинарни идеи, ако следите Masterhacks "Един съвет от мен". Създадохме го, за да направим живота ви по-вкусен, по качествен и по-цветен. Доверете се на небцето и интуицията на тези страхотни специалисти и обещавам ви - няма да сгрешите.

(в материала има продуктово позициониране)