Поредният епизод на скандалното предаване "Ергенът" бе изпълнен с много емоции - и положителни, и не чак толкова положителни. От една страна той за пръв път показа на една от участничките много по-специално отношение. Не само като я покани на втора индивидуална среща, но и с впечатляващо скъп подарък.

Снощи избраницата му бе психоложката Александра, която грееше от щастие след романтичния си следобед с най-желания ерген. Двамата прекараха цял ден край морския бряг, като срещата им завърши с вечеря на плажа. А целувките бяха много. Всъщност, досега не сме виждали Виктор да целуне някоя от дамите повече от веднъж, а вчера определено обсипа Александра с ласки.

View post on Instagram
 

По средата на срещата той ѝ подари златна гривна с диаманти, за която по-късно останалите участнички установиха, че струва около 10 хил. евро. Александра обаче категорично заяви, че щастието ѝ не е продиктувано от скъпия подарък, а от емоциите, които е изпитала с Виктор в този ден.

Но както вече знаем, Благовеста, която се подвизава с прякора Бонбонова, е приела ергена за завоювана територия, особено след индивидуалната им среща. И не ѝ беше никак приятно да чуе разказа на Александра, с която уж са приятелки. Привидно Блага демонстрира подкрепа към психоложката и сподели, че се радва за нея. Но след това стана ясно, че срещата на Виктор с Алекс е събудила силно ревността ѝ. И дори завидяла за гривната.

View post on Instagram
 

Бурни емоции имаше и сред другите участнички, а враговете на Александра неуморно обсъждаха, че тя не е искрена със секси ергена и сформираха истински противников лагер. Виктория Капитонова дори стигна по-далеч, като пожела да се усамоти с Виктор, за да му подскаже, че изборът му за втора среща не е бил правилен и че той е заблуден от широката усмивка на Александра.

Снощи поредната участничка, която напусна шоуто след Церемонията на розата беше Ева.

Четете още: Джулиана Гани доказа, че е бременна и сгодена! (снимки)