Автор
Весела Георгиева

Ева Веселинова най-после каза истината за бащата на децата си

Ева Велинова, която помним от "На кафе", е една от най-всеотдайните звездни мама. Блондинката, която роди близнаци - Борис и Стефания, преди година, се е отдала на отглеждането на бебетата и няма време за тренировки и диети.

Близнаците скоро ще навършат 1 години. След като стана майка, тя си даде кратка почивка от работа, но сега се е върнала към професионалните ангажименти. Ева вече е загърбила телевизията, ала е намерила ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство и реклами в социалните мрежи - промотира предимно детски стоки, пише "Марица".

View post on Instagram
 

„Освен да се грижа за бебчетата, успявам и да поработвам по различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!”, категорична е Веселинова. Тя допълва, че животът с близнаци не е само радост и хубави моменти. „Ако кажа, че всичко е розово, ще излъжа, но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше”, споделя щастливата майка.

„Те ме научиха, че всичко може да почака, защото щастието е с тях – тук и сега. Станах много по-балансиран човек”, коментира 36-годишната блондинка.

View post on Instagram
 

В отглеждането на близнаците бившата репортерка не разчита на детегледачки, а само на мъжа си и на двете баби. Ева рядко говори за бащата на близнаците и досега не го е показвала в публичното пространство. Тя отрича слуховете, че бащата на децата й е богат и женен и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

View post on Instagram
 

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни! Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел". Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука!”, написа преди време Ева в социалната мрежа.