Автор
Христина Кирилова

Кали тотално скъса с чалгата, смени си името

Някогашната фолкфурия Кали вече напълно се разграничава от колегите си от попфолка. Певицата подготвя резкия завой в кариерата си вече няколко месеца, а на 1-ви бе първият ѝ голям концерт с новата концепция в музиката ѝ.

Тя изпълни едни от най-големите си хитове, но с нови аранжименти и с голям бенд, което е съкровена мечта на Кали от години насам. След събитието певицата обмисля още по-голяма промяна, като сменя дори псевдонима си. Кали, която всъщност се казва Галина, вече ще се подвизава с името Манга.

View post on Instagram
 

Самата изпълнителка поясни, че псевдонима идва от японски комикс и ѝ харесва как звучи. Тя добави, че тъй като променя изцяло концепцията около себе си в музиката, е редно да смени и името си. А ето защо е решила да сложи край на славните ѝ време в попофлка:

"Мина ми времето за попфолк. Всеки трябва да си знае кога му идва краят. У нас, в България, младите слушат чалга. Масово в дискотеките хората са на възрастта на големия ми син. Не може да надяна един минижуп или тясна черна рокля и да се вихря пред тази публика. А хората да ме зяпат. Правила съм го преди, ала вече го надживях. По-обрана съм. Има млади момичета, които да го правят. Лошото е, че попфолкът много се промени. Младите ми колежки правят едни и същи песни. Приличат си. Дори не мога да ги различа".

Тя е категорична, че концертът ѝ я заредил с неповторима емоция и използва Инстаграм профила си, за да благодари на публиката, която е била запленена от песните ѝ:

View post on Instagram
 

"Благодаря ви! От цялото си сърце за всяка споделена емоция! Не знам дали аз стигнах до сърцата ви, но вие определено изпълнихте моето с много любов! Признателна съм!".

Четете още: Натали Трифонова с горещо признание за човека до себе си