Приятелството, което двете най-коментирани участнички в "Ергенът", Александра и Бонбонова, създадоха, е напът да се разруши напълно. След като Виктор показа силните си симпатии към психоложката и дори ѝ подари скъпа гръвна в знак на чувствата си към нея, а секси миньончето не успя да прикрие ревността си, се задава истинска буря в имението.

Несъмнено Алекс успя да си спечели още повече врагове след индивидуалната си среща с Виктор, но и Бонбонова е готова да се отрече от приятелството си с нея, повлияна от думите на останалите участнички. Довечера дори предстои Блага да прекъсне срещата на Александра с ергена, което вероятно ще забие последния пирон в ковчега на добрите отношения между двете красавици.

View post on Instagram
 

Ще станем свидетели и на първото женско парти в къщата, което ще бъде помрачено от поредната порция скандали, а ппсихоложката дори ще подари гривната си на най-големия си враг. Как ще реагира Виктор, след като разбере за това, предстои да разберем още довечера.

Ергенът ще покани на среща участничка, която от дълго време очаква да прекара време насаме с него. Предстои да видим и отвличане! Виктор ще заведе една от участничките в собствената си вила.

View post on Instagram
 

Разбира се, ще има и Церемония на розата, но коя от дамите ще си тръгне от шоуто, можем само да гадаем до довечера.

Четете още: Бонбонова потъна в скръб (снимки)