Грешките, които Меган и Хари перманентно допускат в поведението си

Макар да измина година от скандалното интервю на принц Хари и съпругата му – Меган Маркъл, пред топ журналистката Опра Уинфри, последствията от него продължават да носят отзвук в медийното пространство и да влияят върху общественото настроение в негативна насока спрямо херцозите.

Провокативните изказвания на двойката срещу кралското семейство на Великобритания до днес будят интерес сред много експерти. Всички те са категорични, че признанията на Маркъл за самоубийствените ѝ мисли и проявите на расизъм към нея, са озлобили още повече обществото към нея.



Подобно мнение застъпва и журналистката Камила Томини. След задълбочен анализ на интервюто тя назова основната грешка, която съпрузите са направили тогава. А именно фактът, че членове на кралската фамилия са били лишени от възможността да представят своята версия за събитията.

„Няма смисъл да пускате подкаст или Опра и да отправяте куп обвинения, без да предлагате право на отговор. Когато трябва да пиша например за Меган и Хари, се обръщам към техните близки в Лос Анджелис и задавам въпроса: „Чух такава информация, какъв е вашият коментар?“, обяснява Томини.

„Не е коректно и етично да споделяш своята позиция по даден въпрос, без да дадеш възможност на отсрещната страна да изложи своята гледна точка. Точно това е грешката, която Меган и Хари постоянно допускат и в по-сетнешните си изказвания, касаещи живота им с кралското семейство. А това определено не работи в тяхна полза“, категорична е журналистката.

Четете още: Няма да повярвате какво направиха заедно Мадона и нейният син Дейвид