Автор
Ева Григорова

Венета от ''Ергенът'': Много страшни неща съм преживяла

Една от най-колоритните участнички в риалити предаването "Ергенът" - Венета съвсем наскоро напусна шоуто, но продължи с медийните си изяви.

В свое интервю за "Блиц" провокативната блондинка разкри, че животът ѝ никак не е бил лек. Оказва се, че нейната майка я изоставя, когато е едва на 9-годишна възраст, а отношенията с баща ѝ също са доста сложни.

View post on Instagram
 

"То не е само майка ми, с баща ми също не поддържам контакт. Не искам да навлизам в подробности, но баща ми си има болест, която на мен ми е пречила и заради това съм живяла в домовете на роднини и приятелки. 15-годишна вече живеех съвсем сама в един апартамент на братовчед ми." - разкри тя.

"Това е много дълбока тема, в която на този етап не искам да навлизам. Не съм подготвена емоционално да разкажа. Моите съседи и познати знаят за какво става на въпрос, преживели са с мен всички тези неща. Свикваш, че трябва да се справяш финансово и емоционално съвсем сам. Имах баба, която почина, на нея съм кръстена, и тя ме е гледала и възпитала.Много страшни неща съм преживяла аз. Имам водени дела, викане на полиция вкъщи... И след всичко това съм психически стабилна, стигнала съм до това ниво, постигнала съм много за мен самата." - допълни Венета.

View post on Instagram
 

Блондинката разкри и че поддържа изключително сложни отношения със своята майка, която си има ново семейство и дори ѝ е помогнала с отглеждането на второто ѝ дете.

"Детските ми спомени от нея са само как ме бие и тормози. Никога не ми е правила рожден ден с деца, не ме е водила на почивка, нямам Нова година, Бъдни вечер... Нямам спомен да съм спала при нея." - разказва тя.

"Като пораснах голяма съм общувала с нея, ходила съм ѝ на гости. Когато забременя ѝ помагах един месец за детето, но всичките ми спомени с нея са свързани с това да ѝ готвя, да ѝ чистя и прислугвам. Поставяше ми граници. Има си нейните разбирания, аз моите. Според нея аз не съм била нормално дете, не живея правилен живот. Работила съм много тежки работи и то без почивка. И е нормално вечер, пребита от умора, да изпия две ракии. Това нещо на нея винаги много ѝ е пречило и влизаме в конфликт. Не е съгласна и с начина, по който изглеждам. Нещата са много сложни." - споделя Венета.

View post on Instagram
 

Блондинката сподели още, че не би участвала отново в риалити формат като "Ергенът". "Условията на мен не ми харесват. Физическата и психическа умора, която натрупах там, не съм я имала през целия си живот. Чувствах се все едно съм на работа по 20 часа на ден." - каза тя.