Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате! Вижте какво споделиха Ева Веселинова и тайнственият баща на близнаците ѝ

Бившата пaнелистка на Гала Ева Веселинова съвсем скоро ще бъде новодомка. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата „господарка на ефира” е успяла да обзаведе апартамента, който се намира в престижен и модерен столичен квартал. Ева дори се похвали с няколко видеа, които показаха как изглежда жилището. Голямото семейство планира да се нанесе в новия дом за Великден, пише „Уикенд“.

Ремонтът продължил повече от половин година, а Ева и половинката ѝ похарчили доста средства за него.

Тя не спира да радва последователите си с постове всеки ден за всичко, което се случва в живота й. За разлика от много популярни майки, Веселинова ежедневно готви пюрета и манджи на децата си, като залага предимно на продукти от градината на баба си или от био магазините, пише "Марица".

Бившата тв звезда е отдадена изцяло на малчуганите, като съчетава майчинството с реклами в инстаграм, предимно на бебешки продукти, аксесоари и козметика.

Бившата панелистка от „На кафе“ се е доверила на фирма, която да почисти след майсторите, стана ясно от видеата й. В бъдещия дом на семейството остават само аксесоарите, декорациите и допълващи мебели, които Веселинова планува да закупи идните дни. Мебелите в кухнята са перлено бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, комбинация, която преобладава в дома на семейството на репортерката.

Двойката е заложила на модерното, практичното от среден ценови клас. Холът, кухнята и трапезарията са заедно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е далеч по-малко и доста тясно за двете им деца, които сега прохождат и имат нужда от пространство, пише още "Марица".