Автор
Цвета Герчева

Голямото семейство на Жени: Тайната е в малките неща и в 3 детски усмивки

Майка на 3 деца, перфектна съпруга и успешен мениджър на семейния бизнес? Има ли такива жени наистина? Започват ли зениците ви леко да се разширяват, само при мисълта за това колко пране има в едно такова домакинство? Казвате ли си - леле, сигурно е голям екшън?

Е, в първата част на нашето интервю с Жени Божерянова, вече ви разказахме малко за това как се живее с усмивка в компанията на 3 деца, мъж и работа. Продължаваме разговора си с нея, защото все още не сме разбрали каква е тайната ѝ? А тя пък не се притеснява и отговаря на всичките ни въпроси. И така:

- Жени, много момичета се страхуват от големите семейства като твоето. Как се реши да имаш 3 деца? Какво би казала на жените, които още се чудят за второ?
- Израснала съм в голямо семейство и винаги съм мечтала да имам поне 3 деца, за щастие ми се случи. А на момичетата бих цитирала Мечо Пух, който казва "Колкото повече, толкова повече". Е, аз бих добавила и "Колкото повече, толкова по-забавно".

- Къде е тайната на щастливия живот според теб? Ти къде я намираш?
- Тайната, за мен, е да се радвам на малките неща, а аз имам и 3 малки усмивки, които ме зареждат с добро настроение всеки ден.

- Помниш ли първия дом, в който се нанесохте със съпруга ти? Първата пералня и хладилник, които купихте?
- Спомням си го с усмивка и съответно как се изнесохме с няколко камиона с големината на тир. Никога не правим компромис с електроуредите, затова за нас беше важно да присъстват в новия ни дом.

- Като заговорихме за домакинстване, какво си казваш, когато наистина не ти остане време да пуснеш още една пералня днес? Предполагам, че пералнята ти е огромна и пускаш всеки ден.
- Честно казано, това не бих казала, че ми коства усилия, тъй като предвид, че сме 5-членно семейство, имаме пералня с голям капацитет, която дори мога да пусна, тръгвайки от офиса, а когато съм вкъщи, тя вече е изпрала.

- Как селектираш прането така, че да съхраниш цветовете и материите? Предвид че имаш деца, кои функции за теб са най-важни при избора на пералня?
- Преди ми беше трудно да избирам правилната програма, но от скоро сме с пералня, която за щастие, сама избира програмата, спрямо материите и количеството дрехи, които съм поставила, така че да запази тъканите им за по-дълго време. Което е просто страхотно.

- И накрая - знаем, че въпросът е тривиален, но няма как да не ти го задам. Кое е най-важното, на което искаш да научиш трите си деца?
- Най-важните неща, на които искам да ги науча е да бъдат стойностни и добри хора, да обичат и да се грижат за природата и да се радват на всеки един ден и миг. Знам, че примерът задължава, затова се старая да им показвам как да бъдат добри хора всеки ден.

Съветът на woman.bg:

Понякога може и да ви се струва сложно да управлявате едно голямо домакинство, но тайната е в това да имате правилната нагласа и правилните уреди. За семейства, които наистина имат изисквания към прането и смятат, че е важно дрехите да бъдат чисти, но и материите и цветовете да се запазват, препоръчваме новата пералня на LG с пара TurboWash™360, AI DD™ и WiFi, която позволява обем от 10.5 кг дрехи. Невероятно бърза и страхотно щадяща към материите, тази пералня ще ви изненада с интелигентното си поведение и... това, че може да изпере перфектно само за 39 минути. Може да откриете пълна информация Т У К

(в материала има продуктово позициониране)