Бони винаги е била горда не само с таланта си и постиженията си на сцената, но и с най-любимия си човек, а именно дъщеря си Михаела, която вече не е малко момиченце, а очарователна млада жена. Припомняме ви, че миналата година тя завърши средното си образование и продължи смело в живота с отличен успех. Факт, от който Бони е безкрайно щастлива и развълнувана.

Очевидно Михаела се справя отлично и в университета, тъй като получи доста скъп подарък от звездната си майка - супер тузарски автомобил. Много връстници на младото момиче могат само да мечтаят, тъй като малко могат да си позволят подобна придобивка. А ето и думите, с които Бони сподели с феновете си за подаръка, който е направила на Михаела:

"Значи тръгнахме за плодове и зеленчуци... Детето поиска лакомства, сладкиши и близалка. В едно от лакомствата имаше изненада, която се падна на моето момиче, Михаела.

Тази страхотна, готина кола трябва да бъде карана от страхотно готин човек като теб, Михаела.

Мами, нека първата ти нова кола ти донесе много красиви, споделени моменти с любими хора, които да топлят сърцето ти винаги, а усмивката ти да грее винаги като слънцето. Спокойна съм, защото знам колко си разумна, отговорна и предпазлива, но винаги имай няколко на ум.

Честита нека ти е, а шофирането безаварийно! Обичам те, мама!"

Четете още: И Преслава си смени името