Автор
Ева Григорова

Истинска любов: Джей Ло била гола във ваната, когато Бен Афлек ѝ предложил брак!

През уикенда Джей Ло изненада феновете си с новината, че се е сгодила за втори път за любовта на живота си - Бен Афлек.

Неостаряващата певица обаче не сподели детайли от самото предложение с почитателите си, но това не продължи дълго. Лопес разкри как точно е получила второто си предложение за брак от Афлек в своя нюзлетър “On the JLo”.

View post on Instagram
 

“В събота вечер бях на най-любимото си място на света (правех си вана с балончета), тогава моят красив любим падна на колене и ми предложи” - пише развълнуваната Джен.

“Хвана ме тотално неподготвена и само го погледнах в очите, едновременно смеейки се и плачейки” - допълва тя.

Джей Ло, която бе сгодена за Бен Афлек през 2002 г., преди двамата да се разделят през 2004 г. разкри още: “Опитвах се да осъзная факта, че след 20 години това ми се случва отново. Бях напълно безмълвна и той ме попита “Това да ли означава?”, а аз казах: “ДА, разбира се че ДА”.

“Усмихвах се силно, а сълзи падаха по лицето ми, чувствах се толкова щастлива и цяла. Не беше бляскаво, но беше най-романтичното нещо, което бих могла да си представя - тиха съботна вечер у дома и двама човека, които си обещават винаги да бъдат един до друг. Двама човека с голям късмет, които имаха втори шанс за любовта си” - разкрива още тя.

View post on Instagram
 

Звездата допълни и любопитна информация за новия си годежен пръстен. Американските медии уточняват, че първият пръстен, който тя получи от Афлек през 2002 г. бе с розов диамант - на стойност 2.5 милиона долара, а новият пръстен на звездата е със зелен диамант и според експертите струва около 10 милиона долара.

“Зеленото винаги е било моят късметлийски цвят и от сега нататък със сигурност ще продължава да бъде” - написа тя.

Дженифър Гарнър, за която Афлек бе женен от 2005 до 2018-а година разкри, че тя и трите им деца са знаели за предложението преди то да стане публично достояние. Малко по-рано пък стана ясно, че Гарнър напълно подкрепя романса на своя бивш съпруг и смята, че Джей Ло е “чудесен човек и невероятна майка”.

View post on Instagram
 

Това ще бъде втори брак за Бен Афлек и четвърти за Лопес. Певицата бе омъжена за Охани Ноа, последва кратък брак с Крис Джъд, а през 2004 г. Джей Ло се омъжи за Марк Антъни, с когото се разведе през 2014 г.Двамата имат близнаци - Емма и Макс, които са на 14 г.