Автор
Ева Григорова

Бруклин Бекъм получи бляскава сватба за милиони, а всъщност е безработен …

Бруклин Бекъм и неговата любима Никола Пелц си казаха заветното “да” на скъпарска церемония в дома на булката в Палм Бийч, Флорида.

Експерти смятат, че сватбата е на внушителната стойност от 3 милиона долара, платени от бащата на Никола - милиардера Нелсън Пелц. Звездният съюз получи множество критики в социалните мрежи, чиито потребители смятат, че подобен тип бляскави събития са истинско разхищение предвид факта, че след пандемията светът е в невиждана финансова криза, а в Украйна продължават да се водят военни действия. Според критиците на сватбата средствата биха могли да бъдат дарени на хора в нужда или пък за бежанците от Украйна.

View post on Instagram
 

“Има нещо изключително гротескно в тази сватба. 23-годишният Бруклин, който няма работа и никакви умения, се жени за 27-годишна милиардерка. Пълно разхищение на пари.” - написа един от потребителите на Twitter.

“Сватбата на Бруклин и Никола за 3 милиона трябва да е някакъв майтап, не се учудвам, че са подписали предбрачен договор, представете си какви ще бъдат разходите за партито за развода им” - написа друг.

View post on Instagram
 

А с какво всъщност е известен Бруклин Бекъм, освен с това, че е син на една от най-популярните светски двойки?

Първият избор на кариера за Бруклин е свързан с моделстването. През 2014 г., когато той е на 15 г., започва да се снима за различни издания, сред които са Vogue China, Miss Vogue, Interview и L’Uomo Vogue.

View post on Instagram
 

През 2016 г. Бруклин предизвика истински скандал в модните среди, когато подписва рекламен договор за заснемането на кампания за Burberry. Тогава британският бранд се изправи пред множество критики за избора си поради липсата на опит в бранша на Бруклин. Някои професионални фотографи заявиха, че подобен тип решения подриват авторитета на тяхната професия и че за тях това е липса на уважение към труда на утвърдени професионалисти.

View post on Instagram
 

През 2017 г. пък най-големият син на Виктория и Дейвид заяви, че е започнал да изучава фотография в Ню Йорк. През юни същата година, когато е 18-годишен,той издава и първия си албум с професионални фотографии, наречен What I See. В него присъстват фотоси от личния живот на семейство Бекъм и техни пътувания по света. Проектът срещна доста подигравателни коментари, особено по отношение на изключително кратките описания на всяка снимка.

В момента Бруклин се опитва да се развие като шеф-готвач, въпреки че не се слави с успехи и в тази сфера. Той заяви, че по време на пандемията започнал да готви за Никола и сметнал, че това е чудесна кариера за него. Дори получил ценни съвети от Гордан Рамзи, който е семеен приятел на родителите му.

През 2021 г. пък се появи поредицата Cookin’ With Brooklyn, която той разработи съвместно с Facebook.

Проектът също срещна редица критики, след като стана ясно, че за заснемането му на Бруклин са помагали 62-ма професионалисти и че той всъщност не е минал професионална квалификация за шеф-готвач.

View post on Instagram