Автор
Христина Кирилова

Такава свекърва да имаш: Виктория Бекъм блести в топ форма и с бижу за 2 милиона на сватбата на Бруклин (снимки)

Кажете, лесно ли е според вас, не просто да откриеш любовта на живота си и свекър ти да е не кой да е, ами най-секси футболистът на всички времена, но и да имаш свекърва като Виктория Бекъм? Ако трябва да бъдем честни, най-вероятно не е.

И въпреки че Никола Пелц, избраницата на Бруклин Бекъм, е съвършена красавица и модел, все пак Вики Бекъм е не само забележителна жена, тя е цяла империя. А на сватбата на сина си определено го доказа, като заблестя в супер секси сатенена рокля (която малко напомня на елегантна нощница, но на г-жа Бекъм всичко ѝ е простено) с блестящи елементи и бижута, буквално за милиони.

View post on Instagram
 

Гордата свекърва дори бе прибрала косата си на висок кок, предполагаме, за да покаже специалната си огърлица, която е на стойност цели 2 млн. паунда. Бижуто е изработено от 15 карата злато и впечатляващ диамант, но в същото време стои много нежно върху кожата ѝ. Напълно в неин стил - скъпо, елегантно и деликатно.

Тоалетът ѝ е изцяло изработен по дизайн на г-жа Бекъм и е първата рокля котюр на бранда ѝ. Ушиването ѝ е отнело цели 5 дни от 6 шивача в лондонското ѝ ателие. Платът е доставен специално от любимата фабрика на Виктория, която се намира до езерото Комо в Италия и е вдъхновен от отражението на лунната светлина във водата. А акцентът, който виждате по роклята, са три различни вплетени френски дантели.

Гримът също бе изключително обран, но и бляскав. Виктория заложи на нежни цветове и блясък, като е добавен и леко опушен нюанс. Красиво, празнично, без нищо излишно.

Дейвид Бекъм от своя страна беше в класически официален черен костюм с бяла риза и черна папионка. Но истината е, че той винаги ще бъде забележителен, какъвто и тоалет да бе избрал.

Виктория не пропусна да се похвали, че не само роклята ѝ е била от собствения ѝ бранд, но и родителите ѝ са заложили на модните ѝ решения. Баща ѝ също бе в традиционен черен костюм с бяла риза, а майката в прекрасен тъмносин гащеризон без презрамки, съчетан със сако в същия цвят.

Ето това е да си имаш свекърва като Виктория Бекъм - стилът винаги ще те съпровожда в семейния живот!

Четете още: Кралицата на стила: Кейт Мидълтън със зашеметяваща рокля на панихидата на принц Филип (снимки)