Джони Деп е написал зловещи думи в текстово съобщение до най-добрия си приятел. В него той споделя, че се надява "гниещият труп на Амбър Хърд да се разлага в багажника" на кола. Това стана ясно вчера по време на процеса за клевета, който Деп води срещу Хърд.

Припомняме, че Деп подаде съдебен иск срещу бившата си съпруга Амбър Хърд за клевета, визирайки в жалбата си публичните твърдения на Хърд в статията на „Вашингтон пост“от 2018 г., в която казва, че е преживяла домашно насилие.



58-годишният Деп иска да получи обезщетение заради оклеветяването в размер на 50 милиона долара. Публикацията е накърнила репутацията на актьора и е причинила вреди на филмовата му кариера, твърдят неговите адвокати.

В статията не се споменава конкретно името на Деп, но адвокатите му са категорични, че бившата му съпруга е имала предвид именно него.



По време на разпита на неговия най-добър приятел – художника Исак Барух, адвокатът на Хърд Илейн Бредехофт попита Барух за съобщения, които Деп му е изпратила, атакувайки Хърд с обидни определения.


„Спомняте ли си, че г-н Деп някога ви е казвал, че най-общо казано се е надявал гниещият труп на Амбър да се разлага в багажникa на Honda Civic?“, гласи въпросът на Бредехоф.

„Да, виждам съобщението тук, така че очевидно, да, било е казано. Написано е", отговаря Барух.

Съобщенията са били изпратени няколко седмици преди Барух да се изнесе от мезонета в Лос Анджелис, където Деп му е позволявал да живее, без да плаща наем.

На въпроса на Бредехофт „Спомняте ли си, че г-н Деп нарече Амбър Хърд с обидни думи и каза, че тя е виновна за това?“, Барух отговаря: „Там е написано така, да, виждам го“.

След това Барух прочете част от съобщение на Деп, която гласи: „Тя съсипа страхотния живот, който имахме за известно време“.

По думите на Барух, Деп и Хърд винаги са се отнасяли много мило един към друг, докато са били в неговата компания. Самият Барух никога не е ставал свидетел на свадите им или още по-малко на каквито и да било сцени на насилие един към друг. Виждал ги е да се карат само два пъти, но споровете им изглеждали съвсем безобидни.


На коя страна ще наклонят везните по време на делото, тепърва предстои да разберем.

Четете още: Джон Траволта към починалия си син: Честит рожден ден, липсваш ми ужасно!