Автор
Весела Георгиева

Александра от 'Ергенът' отвръща на удара!

Александра и Благовеста, които в началото на шоуто демонстрираха изключителна близост, сега май не могат да се гледат.

Откакто Ева и Елвира си тръгнаха от риалитото, събитията взеха рязък завой, пише zdravno.eu. Венета прошушна на Благовеста, че може би Алекс я манипулира и двете застанаха на противоположни позиции. Плеймейтката вече е по-близка точно с онези, срещу които се беше настроила в самото начало като Дениз, Людмила, Деница.

View post on Instagram
 

И тъй като зрители непрестанно питат Алекс и Благовеста защо са постъпили така една с друга, Александра реши да отговори с видео на някои от най-горещите въпроси.

View post on Instagram
 

„Понеже съм казала, че Блага няма качествата да бъде мой приятел и това било голям проблем. Голям проблем е, че те всъщност не могат да разберат, че аз го мисля и че това не е обида, а че това е нещо вътре в мен и съм била напълно искрена. Блага няма качествата да бъде мой приятел. Това, че те не могат да го понесат и го изкарват все едно съм казала нещо лошо, си е техен проблем.“, коментира Алекс.

„Повярвайте ми, преди да кажа това нещо, аз съм имала много причини да го направя. Аз не съм човек, който напада хората просто ето така. Не съм като тях. Аз имах причина да го кажа, когато го казах.“, аргументира се още Александра.