Отмъщението е качество, присъщо на човека. Според астролозите обаче има три зодии, сред чиито представители от женски пол жаждата за мъст може да придобие невиждани размери. И така, представяме на вниманието ви най-безжалостните дами в зодиака, за които прошката е невъзможна.

Телец

Колкото и изненадващо да ви се струва, оказва се, че Телецът не е от знаците, които ще простят лесно. На пръв поглед повечето представители на този знак изглеждат нежни и крехки създания, изпълнени с доброта и състрадание, но опознаете ли ги, бързо ще промените мнението си. Достатъчно е малко да ги раздразните за нещо, за да закипи буйната им кръв и жажда за мъст.

Дева

Когато някой прояви неблагоразумието да нарани честта и достойнството на Девата, рискува да се изправи пред гнева на същинска хала. Девата е способна да ви подложи на такъв тормоз, че светът да ви се види тесен.

Скорпион

Ако има дама, която може да ядосате само с поглед, то тя със сигурност ще бъде представител на зодия Скорпион. Затова или си мерете думите, когато разговаряте с такава особа, или се старайте да държите задоволителна дистанция, по възможност на километър, за да се опазите от мълниеносната мъст на жената Скорпион.



Четете още: Тези четири зодии полудяват в леглото