Автор
Весела Георгиева

Ау! Говори се, че този секси актьор ще е следващият Ерген!

Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на bTV, пише "България Днес“.

Хубавецът е с български корени, роден в Шумен през 1987 година. Става популярен в Турция със сериала "Любов, логика, отмъщение“, който и в момента е най-гледаният.

View post on Instagram
 

"Не съм гледал български филми, но пък харесвам шоуто "Ергенът“, казва загадъчно Илхан Шен.

View post on Instagram
 

Той вече е изпратил своята заявка за участие в избора на главен герой в новия сезон на предаването. Още като 17-годишен започва да работи като модел. През 2009 година печели титлата "Най-добър модел на Турция“, а същата година представя страната си на конкурса "Най-добър модел на света 2009“, който тогава се провежда в София, пише Sofia24=

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за участие в предаването.

Интерес да участват в новия сезон на "Ергенът“ са заявили фолк певецът Меди, както и Петър Петров, един от участниците във "Фермата“, който е пилот. Сърцето на Петър е свободно, след като в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева, с която извън шоуто така и не станаха близки. Сред кандидатите има още волейболен национал, популярен български актьор и двама българи посочени от класацията на Форбс за най-влиятелните хора под 30 години.