Автор
Веселина Петрова

Футболният свят подкрепи Роналдо след загубата на новородения му син

Кристиано Роналдо получи мощна подкрепа след трагедията, сполетяла семейството му. 37-годишният футболист съобщи във вторник, че той и приятелката му Джорджина Родригес са загубили едно от децата, които чакаха.

View post on Instagram
 

Двойката очакваше близнаци, но стана ясно, че момченцето е починало, докато момиченцето се е родило здраво.

“Твоята болка е и наша болка, Кристиано. Желаем любов и сила на теб и твоето семейство в това трудно време", написаха от "Манчестър Юнайтед" в Туитър.

Кристиано получи и подкрепа от бившите си клубове начело с Реал (Мадрид).

View post on Instagram
 

“Реал (Мадрид), президентът и съветът на директорите са дълбоко опечалени от смъртта на едно от децата, които чакаха нашият скъп Кристиано Роналдо и спътницата му Джорджина Родригес. В Реал споделяме болката от тази загуба", написаха от Реал.

От родния клуб на Роналдо - "Спортинг" (Лисабон), също не останаха безучастни. “Дръж се, Роналдо. Цялото семейство на Спортинг е с теб", написаха от португалския клуб.

“Бъди силен, капитане", пък гласеше публикацията на националния отбор на Португалия.

View post on Instagram
 

Джорджина Родригес сподели, че очаква близнаци през септември, 2021 г.

Според гинеколога Борис Лордкипанидзе, практически е невъзможно подобна трагедия да бъде предотвратена. Всяко дете се развива самостоятелно и всички рискове са налице. А фактът, че една жена чака близнаци, означава, че тя трябва да положи повече грижи за себе си - както енергийно, така и физически.

В момента Роналдо има пет деца - три са от сурогатна майка, едно от Джорджина - Алана, а сега и момиченцето, родено този месец, чието име още не знаем.