Автор
Весела Георгиева

Броени часове преди финала на 'Сървайвър' - кой ще грабне голямата награда?

Кой ще стане победител в "Сървайвър" и ще вземе 150 000 лв.? Отговорът ще стане ясен тази вечер по време на големия финал на предаването. За наградата ще се борят тримата оцелели - спринтьорката Карин Околие, софтуеърният инженер Ганка Статева и режисьорът Зоран Петровски.

Тримата демонстрираха физическа издръжливост, показаха стратегическо мислене, успяха да надхитрят конкуренцията и да създадат свои лобита. И така да стигнат до мечтания финал.

Победителят ще бъде избран след гласуване на журито, съставено от отпаднали участници от настоящия сезон на "Сървайвър".

View post on Instagram
 

При равни гласове, вотът няма да бъде повторен, а най-достойният за приза и титлата "Последният оцелял" ще бъде определен от зрителите.

Лекоатлетката Карин, софтуерният инженер Ганка и режисьорът Зоран влязоха в първата тройка след изтощителни игри за директна елиминация, които изискваха физическа и психическа издръжливост.

View post on Instagram
 

Първа до финала стигна Карин, след като по-бързо от всички се справи в изпитание за баланс.

View post on Instagram
 

Втора с огърлицата на финалист се окичи Ганка, която преодоля серия от препятствия, първа подреди пъзел под формата на куб и за пореден път се отличи с логическо мислене. Ганка успя да се справи след изтощително преживяване на Острова на изкуплението.

View post on Instagram
 

След епична, 3-часова битка под палещото слънце на Филипините срещу студентката Анелия Щерева, режисьорът Зоран стана третият финалист. Зоран се прояви като невероятен стратег.

Очакваме да видим как ще гласува журито и дали тримата претенденти за наградата са изиграли добре картите си в т.нар. "социална" част на играта. Човекът с най-голям хъс за победа и с най-добри позиции сред изгонените тази вечер ще бъде победител.