Vogue е във възторг от фотографския талант на Владо Карамазов. Модната библия публикува негов фотос на сайта си, което е истинска чест за родния актьор и фотограф.

Снимката, която бе забелязана от престижното издание, е направена в Родопите, а в центъра на кадъра е възрастна жена.

„Толкова е хубаво да се натъкнеш на истинска родопчанка, която е в страхотна червена престилка, да я спреш на най-хубавото място като гледка и да има търпението да я снимаш с лентов апарат, който е механичен и иска време. Но след това резултатът за мен е много стойностен“, споделя актьорът, за когото фотографията е страст.

На фотоса - дело на Карамазов, родопчанката е с типичното за възрастните жени в този район облекло. Освен манта, на главата си тя има шарена забрадка, а на краката си носи галоши.

„Защото лентата придава една атмосфера, която не може да се постигне с нищо друго. Атмосферата на изгубеното време“, допълва още Владо.

„Браво, много истинска снимка! Поздравления и продължавай все така!, Много стойностен човек сте, г-н Карамазов! Добър актьор и фотограф! Много здраве, щастие и успехи във всяко начинание!!!“, „Прекрасно! Днес някъде са говорили за Родопите, за България…. Красота!“, коментират негови последователи във Facebook.

Да припомним, че неотдавна, през февруари тази година, друг кадър на Владо Карамазов попадна в онлайн изданието на Vogue. На нея е певецът Иво Димчев. По-късно същата бе поискана и за LFI – Leica Fotografie International.

В средата на април водещият на „Сървайвър“ получи поредната награда за своята работа – от MUSE Photography Awards.

Четете още: Риана и гаджето ѝ бяха щракнати отново заедно след скандалния му арест!