Анелия е пяла вчера в шоуто "Като две капки вода", след като е била изписана от болница. Там тя е била приета за операция.

Изненадващата новина издаде колегата на фолкпевицата - Дарин Ангелов, който също участва в продукцията. Подробности около хирургичната интервенция и здравословното състояние на изпълнителката той не даде, научихме Hotnews.bg. За сметка на това актьорът я е поздравил за смелостта да излезе на сцената и за отговорността ѝ към работата.

View post on Instagram
 

Анелия е от звездите, които не обичат да излагат детайли около личния си живот в публичното пространство, така че едва ли ще разберем каква е причината за операцията.

Впечатление обаче прави фактът, че певицата не е обявила в Инстаграм участията си през настоящия месец май за разлика от април. Явно причината е необходимостта ѝ да се отдаде на почивка и да бъде до мъжа, с когото в момента дели един покрив. Миналата година тя опроверга слуха, че е клъцнала носа си, но нищо не е споменавала за здравето си.

Вчера Анелия влезе в кожата на вокалиста на рок гигантите KISS – Пол Стенли. Гримът беше изключително сполучлив, а самата тя даде всичко от себе си, за да се представи на ниво.

View post on Instagram
 

Четете още: Гаджето на Джулиана Гани се впусна в танц с кобра в Египет!