Автор
Мария Николова

Ким отслабна 8 кг, за да влезе в роклята на Мерилин Монро. Но си струва!

Ким Кардашиян обра всички овации и бе най-голямата сензация на Мет Гала в Ню Йорк - едно от най-големите модни събития на годината. Американската звезда остави феновете си без думи, като се появи на червения килим в емблематичната рокля, с която е облечена Мерилин Монро, когато през 1962 г. изпява на американския държавен глава Джон Кенеди “Честит рожден ден”.

View post on Instagram
 

Прекрасният тоалет, който Кардашиян нае за повода, е дело на Жан Луис и първоначално струва 12 000 долара. Днес стойността на красивата рокля, инкрустирана отгоре до долу с камъни, е далеч по-висока - тя се оценява на главозамайващите 4,81 млн. долара.

Любопитен факт е, че за да влезе в тесния тоалет, 41-годишната Кардашиян трябвало да отслабне драстично. По думите й тя свалила 8 кг само за 3 седмици.

"Пробвах я и не ми ставаше. Казах: "Дайте ми три седмици". Трябваше да сваля 7-8 килограма", признава Кардашиян.

"Това беше истинско предизвикателство. Беше като роля във филм. Бях твърдо решена да съм с нея. Не бях консумирала въглехидрати или захар близо три седмици", допълва тя.

Визията на Кардашиян се допълваше от диамантени обеци и бяло космато палто. Косата, боядисана в платинено русо, бе грижливо прибрана на кок отзад.

На червения килим Кардашиян бе придружена от новата си любов - Пийт Дейвидсън, който наскоро отново засвидетелства обичта си, като си направи татуировка за децата на жената до себе си.