Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани избухна: Вие живот нямате, за да обсъждате мен!

През последните дни Джулиана Гани явно се е наслушала на негативни коментари по свой адрес и реши да се обърне към хейтърите.

Тя пусна кадър по бански, от скорошната си почивка в Египет, към който заяви, че явно хората си нямат собствен живот и затова коментират нейния.

View post on Instagram
 

„Много си кльощава… Как може да си в такава форма след раждане? Къде ти е детето? Какво работиш? Някой гледа ли те? По какво си избираш мъжете? Ако е беден-как може? Ако е богат-ти си материалистка. Еми значи вие живот нямате, за да обсъждате мен. Тъжно ми е, наистина. Нищо човечно не остана в хората“ - написа гневната Джулиана.

Прави впечатление и че под постовете на “Мис Силикон” са останали само и единствено положителните коментари от нейните последователи и по всичко личи, че Джулката сериозно се е заела да прочисти профила си от недоброжелатели.

View post on Instagram
 


“Има и такива които не те обсъждат. Но някои определено си нямат свой собствен живот и затова постоянно се бъркат в животите на останалите. Да не ти пука просто. Аз не обръщам внимание на такива хора. Който има проблем с това си е негов проблем не е мой. Даже по едно време започнаха да ме обиждат само защото съм те последвала. Но аз си избирам кого да следвам в Инстаграм и кой не. Няма как да позволя на някой да ми казва кого да следвам и кой не.” - гласеше един от коментарите под поста.