Автор
Весела Георгиева

Благовеста не издържа! Вдига грандиозен скандал в 'Ергенът'

На поредната вълнуваща групова среща в тв шоуто "Ергенът" ще бъдат поканени всички дами, с изключение на една, която ще трябва да остане сам самичка в имението.

Останалите ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

View post on Instagram
 

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три отбора, които ще приготвят предястие, основно и десерт. Виктор от своя страна е подготвил изненада с появяването си, а те ще искат да съсипят старателно приготвяната храна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани.

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще ѝ заяви, че не може да отвърне на чувствата ѝ.

Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова - дългоочакваният подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите, предстои да разберем...

View post on Instagram
 

Ще има сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.

В петък Виктор ще "качи" момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на "спийд дейтинг". След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им.