Автор
Ева Григорова

Алекс Петканова разкри тайната си: Ето как ще свали 3 кг само за две седмици

По всичко личи, че дори Алекс Петканова е качила няколко килца по време на празниците, които обаче е твърдо решена да свали.

Съвсем наскоро тя сподели с почитателите си, че прави житния режим на Петър Дънов, а сега явно е решила да въведе нова стратегия в ежедневието си, за да избегне йо-йо ефекта.

View post on Instagram
 

“Козуначеното пиршество приключи! Време е да си върнем формата отпреди Великден!” - написа тя в своя профил в Инстаграм.

Тя разкри и лесна стратегия, която смята да следва през следващите седмици: “ Започвам с кардио на гладно 5 пъти седмично и пропускам вечерята (или просто хапвам лека салата). С тази стратегия очакваните резултати след 2 седмици би трябвало да са -3кг”.

Явно тази стратегия позволява на Алекс да се наслаждава на местната кухня докато пътува из различни държави.

View post on Instagram
 


Малко преди да започне любопитното предизвикателство, Алекс на екскурзия вв Истанбул, където както знаем изкушенията дебнат отвсякъде. Там тя опита турски сладък чай, аперол и местната анасонова напитка йени ракъ. Малко по-късно моделката замина за Кападокия, където похапнала питки с черен сусам и маслини в зехтин.

View post on Instagram
 

В момента Петканова е на почивка в Гърция, заедно със сина си Габриел, а както знаем и в южната ни съседка не е лесно да спазваш диети и режим на хранене.