Автор
Ева Григорова

Дани Петканов разкри истината за развода си, дали причината е в изневяра?

Дани Петканов записа 30-минутно видео, в което разкрива причината, която го е накарала да поиска развод от своята вече бивша съпруга Алекс.

В него той разяснява, че наистина той е инициирал раздялата им и споделя, че причината не се крие в изневери, а в твърде бързия ритъм на живот на инфлуенсърката. “Усещах, че моят партньор иска да бъда като него. Да бъда толкова амбициозен, да бъда толкова работлив, да бъда толкова социален, което не са лоши неща, това са положителни характеристики, но в крайна сметка някои неща, ако не ти идват отвътре, на сила не могат да се получат” - разказва Дани във видеото.

View post on Instagram
 

Той реши да отговори и на твърденията, че тъй като не е милионер, Алекс е решила да търси късмета си при по-богат мъж. “Александра работи и дава всичко от себе си и наистина е максималист до болка в работата, но тя си подсигурява абсолютното спокойствие да не изпада никога в такава ситуация” - допълни Лудия репортер, разсъждавайки върху нуждата на някои момичета да продават телата си, за да се издържат.

View post on Instagram
 


“Аз го разбирам, но аз съм противоположността на това нещо. Аз си казвам “Нещата в живота се случват по-спокойно, нещата в живота се случват като посееш семето на своето желание, представиш си го, не лежа по цял ден на дивана, разбира се, но методите ни да постигаме своите цели са различни” - уточни Дани.

“Ние с Алекс сме създали Габриел с най-голямата любов на света. Габриел направи така че по естествен начин нашата огромна любов, която вече беше достигнала някакъв предел, да продължи да се развива в тялото и съзнанието на друг човек.” - разкри още той.

Дани сподели, че е от бащите, които участват активно в отглеждането на децата си и предпочита да има свободно време за Габриел, отколкото да гради кариера, която ще ограбва именно това време. Според него разводът не се е отразил негативно на Габи, тъй като в момента двамата с Алекс си поделят грижите за него по равно и знаейки, че имат ограничено време с него, се стремят да се възползват максимално.

View post on Instagram
 


Петканов каза още, че пред съда Алекс е получила родителските права, а той ѝ изплащал минимална издръжка.

Лудият репортер допълни, че една от причините, поради които е сигурен, че е взел правилното решение да се разведе е именно това, че би искал да бъде добър пример за сина си. “От малък имаме много голяма връзка помежду си, когато порасне ще има други кумири, но сега усещам, че аз съм неговият кумир и възприемам това като отговорност и си казвам “Не може моят син да иска да бъде като мен и в същото време аз да се чувствам потиснат, да не се чувствам щастлив”. Тогава си казах, че трябва да променя нещо” - допълва той.

Така той решава да промени нещото, което се задълбочава - това именно била връзката му с Алекс. За него не било нужно двамата с моделката да се променят, тъй като ако нещо не ти идва отвътре, то си личи.

View post on Instagram
 


Дани допълни, че продължава да обича Алекс, но не е могъл да продължава да живее по този начин. “Просто човек трябва да направи компромис и аз съм склонен да жертвам любовта помежду ни, в името на това да се съхраня като човек, като мъж и да мога да бъда добър пример за нашия син.” - казва той.

View post on Instagram