Двете девойки са копия на прелестните си майки, а красотата им обещава бляскаво бъдеще. Явно гените са си гени и Дева Касел и Кая Гербер - наследничките на Моника Белучи и Синди Крауфорд, вървят уверено по стъпките на родителите си. Едната пленява с нежност, другата с класическа красота. Колкото и да са различни, всъщност двете си приличат по много неща. От малки са в светлината на прожекторите покрай звездните си майки, свикнали са с фотообективите и вниманието.

View post on Instagram
 

17-годишната Дева Касел влиза в света на модата още на десет, а на 14 вече е на корици на списания. Самият Лагерфелд нарича младата красавица своя муза.


20-годишната Кая също поема по звездния си път като много малка. Още като дете Донатела Версаче я вижда и й предрича бляскаво бъдеще. На 14 години тя вече може да се похвали с няколко договора. Днес Кая се смята за една от големите звезди на световната модна сцена, наред с Джиджи Хадид и Кендал Дженър. Въпреки че Кая има повече професионални ангажименти зад гърба си, Дева уверено я настига.

Вие коя харесват повече и коя ще има по-бляскаво бъдеще според вас?