Автор
Ева Григорова

Всички от клана Кардашиян избраха Dolce & Gabbana за сватбата на Кортни

Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за пореден път.

Двойката, която обожава да се натиска пред обективите на папараците, си организира голяма италианска сватба през уикенда. Преди това Кортни и Травис сключиха граждански брак в Санта Барбара и фиктивен такъв в Лас Вегас.

View post on Instagram
 

На последната церемония присъства целият клан Кардашиян-Дженър, както и децата на Травис Баркър. Всички те пристигнаха в Италия и бяха подбрали тоалети, вдъхновени от готическия стил.

View post on Instagram
 


Най-известната от сестрите Кардашиян - Ким бе подбрала тясна черна рокля, в комбинация с прозрачни детайли на ръкавите. Клои също бе подбрала аутфит в темата на сватбата и дори бе включила огромен златен аксесоар за глава.

View post on Instagram
 


Кендал Дженър, която пристигна за сватбата заедно с приятеля си Девин Букър, подбра рокля с флорани мотиви без ръкави. Най-малката от сестрите Кардашиян-Дженър - Кайли пък присъства на церемонията заедно с дъщеричката си Сторми.

View post on Instagram
 


Крис Дженър, майката на булката, пък бе подбрала впечатляваща розова рокля с пера за церемонията. Именно на Крис се падна честта да отведе най-голямата си дъщеря до олтара, а според присъстващи тя не спирала да трие сълзите от развълнуваното си лице.

View post on Instagram
 


Самата Кортни изненада с мини булчинска рокля с огромен воал, също дело на Dolce & Gabbana, а за гражданската церемония също бе подбрала доста къса рокля, отново дело на световноизвестната италианска марка.

View post on Instagram
 


Целият клан Кардашиян-Дженър пристигна в петък в Портофино за сватбата на най-голямата от 5-те сестри. Кравис, както наричат двойката Кортни и Травис, си казаха “да” във вила L'Olivetta, собственост именно на Dolce & Gabbanа. Партито след сватбата пък бе в замък от 16-ти век, който бе затворен специално за тържеството.

Предстои Кортни и Травис да се приберат обратно в Лос Анджелес, където са планирали още едно парти, с което да отпразнуват любовта си.

View post on Instagram