Влюбени по холивудски: Меган и Хари се целунаха страстно (видео)

Меган Маркъл и принц Хари винаги са показвали смело любовта си пред света и за разлика от много други кралски двойки, те не пропускат възможност да демонстрират топлите си отношения, като не свалят ръце един от друг. Дори и по време на официалните си ангажименти.

След "Мегзит" херцозите са още по-показни от преди, като на последното събитие, на което присъстваха през уикенда, те си размениха сладки целувки. Двойката бе на благотворителен поло мач, където показаха не само безграничната си любов, но и много стилна визия.

View post on Instagram
 

Меган заложи на елегантен сет от къси бели, разкроени панталони, черна риза на бели точки и черна шапка с периферия. Разбира се, не изневери на стила си и завърши визията си с черни, островърхи обувки на тънки токчета и предпазваше очите си от силното слънце с класически тъмни очила.

View post on Instagram
 

Хари бе издокаран в спортно-елегантен стил от бели панталони, сива фланелка и сиви маратонки. По всичко личи, че херцозите на Съсекс, макар и със статут на кралски аутсайдери, са щастливи от живота си в САЩ и макар любовта им да премина през някои препятствия - след 5 години и две деца, те са все така пленени един от друг.

View post on Instagram
 

Четете още: Наоми Кембъл тайно на софийска земя?