Автор
Мария Здравкова

Сделка май наистина има: Шарлийн с неочаквано мили думи за Албер

Дълга, трудна и много болезнена. Така описа битката си с болестта принцеса Шарлийн в първото си интервю от дълго време насам. Съпругата на принца на Монако Албер Втори вече втора година е в тежко здравословно състояние, като няколко пъти се лекува в различни клиники - първо в Южна Африка, след което в Европа.

Здравето ми все още е крехко и не искам да избързвам с нищо. Този период бе дълъг, труден и толкова болезнен. Днес се чувствам по-спокойна”, каза принцесата. Тя изтъкна, че след прибирането си в Монако е вложила цялата си енергия в децата, съпруга си и здравето, тъй като те са неин приоритет.

Шарлийн опроверга и слуховете за развод, които се носят от дълго време, като изтъкна, че Албер е неин пазител и защитник, който не спира да я подкрепя.

Много е тъжно, че определени медии разпространяват тези слухове за живота и връзката ми. Като всички други, хора ние сме човешки същества със своите слабости и емоции. Само нашето семейство е атакувано от медиите за всяко нещо”, коментира принцесата спекулациите около брака си. Откакто се разболя в началото на миналата година и отслабна драстично, в медийното пространство непрестанно циркулират слухове, че тя е пред развод с Албер, като името ѝ дори се свързваше с това на руски олигарх.

View post on Instagram
 

Само преди две седмици таблоидите на Стария континент пък съобщиха, че Шарлийн е продала любовта си за 12 млн. евро годишно. Според публикациите в жълтите издания принцът на Монако Албер е платил сумата на жена си, за да продължи да изпълнява публичната си роля на съпруга. Тези отношения пък били скрепени от специален поверителен договор, сключен между двамата съпрузи.

Къде е истината за тези отношения е наистина трудно да се каже. С просто око обаче е видно, че Шарлийн не е добре през последната година и изглежда изтерзана и нещастна.