Автор
Весела Георгиева

Сериозно ли? Дани Петканов си търси ново гадже в Тиндър?

Даниел Петканов май вече е прежалил бившата си жена Александра Богданска. Водещият на „България търси талант”, който в момента е в Италия, показа на стори в Инстаграм, че си е свалил популярното секс приложение Тиндър и си търси ново гадже, пише Lupa.bg.

Той дори се похвали, че има съвпадение с яка мацка.

View post on Instagram
 

„С Александра се разведохме. По време на сватби хората споделят много щастливи мигове, снимки, канят хора, по време на развода не е точно така. Какво имам предвид? Не каниш приятели на развода си, не се усмихваш щастливо, не си правиш снимки, въпреки че разводът трябва да е радостно събитие, един нов етап в живота, именно с идеята човек да бъде по-щастлив. Никой не се развежда с идеята да бъде по-нещастен. С Александра се разведохме преди месец и половина, в Софийски районен съд. Разведохме се след почти 5 години щастлив брак. Делото бе насрочено месеци след раздялата, защото процедурата е по-сложна и тромава. Особено в София има доста дела, явно хората освен, че много се женят, се и развеждат доста”, призна в свое видео Дани преди известно време.

А в същото време Александра разкри, че за нея е било изненада искането за развод, което инициирал Даниел.

“Да, аз съм инициаторът на развода. Аз поисках да се разведем. За да няма спекулации ще потвърдя, че няма трети лица. Нито аз съм хванал Алекс в крачка, нито тя мен. Нито аз съм влюбен в трети човек, нито тя” – твърди бившият репортер при Милен Цветков, но много от последователите му се усъмниха в думите му и смятат, че комплексите на Петканов са го тласнали към друга жена, по-обикновена от Богданска.

„В един момент започнах да се чувствам притиснат, потиснат и напрегнат заради това, че моят партньор иска да бъда като него - толкова амбициозен, работлив, социален, което не са лоши неща, но не ми идват отвътре. Чувствах се потиснат и захлупен. Никой не ме е заставил, но така го усещах. Исках да се променя, за да бъда по-добър партньор заради нея, но не ми идваше отвътре”, сподели тогава Даниел.

Петканови са разтрогнали брака си в началото на април. Малко след това и двамата свалиха брачните халки от ръцете си, но без да обявяват, че са се развели. Детето живее седмица при майка си, а после седмица при баща си.

Благоевградчанката е получила родителските права за малкия Габриел, а репортерът плаща издръжка от 170 лева на моделката.

View post on Instagram
 

„Александра печели достатъчно, та тази издръжка не ѝ е необходима, не е стигнала до нея, но ще я плащам”, сподели Петканов и ядоса последователите си в социалните мрежи.

Даниел определено може да отдели повече от 170 лв за единственото си дете, защото това е издръжката за Габриел, а не за Александра и не е ясно защо намесва името и възможностите ѝ.

„Естествено, че не е стигнала до неговата издръжка, защото работи много и печели, а не е като него мързелива и каквото изпадне, но е грозно да се изказва, че издръжката не ѝ е необходима, защото тя не е за нея, а за сина му”, коментират феновете.

Е, явно той вече е щастлив и вече си търси нова партньорка.