Финалистката в риалити шоуто "Ергенът" - Виктория Капитонова, съжалява за постъпката си по време на участитето си в предаването. Припомняме, че в пристъп на гняв рускинята заля с чаша шампанско лицето на Александра.

"Нямах възможност да стана и да си тръгна от "Ергенът", затова трябваше да се боря", обясни в първото си интервя в "Преди обед" Виктория реакцията си след развихрилия се скандал между двете.

View post on Instagram
 

Тя откровено сподели, че би искала да се извини на българката, която наричаше „зло“. Рускинята, която неотдавна показа и кулинарните си умения в друго риалити на същата телевизия, бе облечена в ярка рокля на флорални мотиви.

Според официалната информация на продуцентите тя не се е появила на финала на предаването, което част от останалите участници изгледаха заедно в заведение. Причината за отсъствието ѝ била смърт в семейството ѝ в Русия.

Капитонова подчерта, че не очаквала Виктор да избере именно нея и че до последно била сигурна, че победителка ще бъде Александра.

Риалити героинята не скри и факта, че след края на снимките отношенията ѝ с Виктор приключили завинаги. „Коренно различни са нещата в предаването и в реалния живот“, ктегорична бе инфлуенсърката.

Четете още: Дениз от 'Ергенът' проговори за бременността си