Маги Джанаварова май скоро ще премине в отбора на майките. Напоследък певицата изглежда видимо позакръглена в областта на лицето.

Въпреки че фигурата ѝ е все още грациозна, характерните ѝ мускулести плочки на корема не са както преди, или поне така смятат от Hotarena. 34-годишната изпълнителка е спряла посещенията си във фитнес залата, което никак не е в нейния стил. Този факт предизвика и слуховете, че певицата чака бебе.

View post on Instagram
 


„По принцип тренирам всеки ден, но повече от месец не съм тренирала”, сподели Маги Джанаварова преди дни в рубриката на Зейнеб Маджурова в „Тази сутрин” по bTV. Талантливата търновка е известна с железната си дисципплина по отношение на двигателния си и хранителен режим.

Какво може да я откаже от спорта точно сега, ако не евентуална бременност. Самата певица признава, че фитнесът ѝ липсва. „Вече много, много ми се тренира, много ми е хубаво. По принцип тренирам 5 или 6 пъти седмично, доста добре се чувствам, виждам резултати”, казва тя. А след като има толкова голяма нужда да спортува, явно причината да даде отстъпление от така любимото си занимание, е още по-важна. А такава може да бъде само очакването на бебе.

Неотдавна Маги сподели, че има сериозна връзка, както че преди нея е преживяла дълбоко любовно разочарование от предишния си партньор, който ѝ изневерил с колежка. Тогава Джанаварова изпаднала в депресия, но новият любим, когото срещнала, бързо излекувал раните. Кой е той обаче, Маги не бърза да издава още. Известно е само, че наскоро двамата пътуваха за Близкия Изток, където са били на палестинска сватба.

Звездата уверява, че е много щастлива с мъжа до себе си, както и че ѝ е време вече и да става майка.

View post on Instagram
 

Четете още: Капитонова иска да се извини на Александра